Dame u pokretu!

„Lukoil“ u subotu 15. marta organizuje  takmičenje pod nazivom „Dame u  pokretu“, u kojem će 16 dama svojim automobilom obići sedam „Lukoil“-ovih beogradskih  benzinskih stanica.

Na svakoj benzinskoj stanici dame će rešavati ne samo zadatke koji su tematski vezani za delatnost kompanije, već i one, koji zahtevaju opštu informisanost i kreativnost. Zabavljajući se uz rešavanje kreativnih zadataka, dame će osvajati brojne  nagrade. Najuspešnije dame će biti proglašene na osnovu postignutih rezultata, odnosto pravilno izvršenih zadataka i vremena za koje su dame izvršile zadatke na svakoj benzinskoj stanici.

Akcija počinje u 10.00 časova na Lukoilovoj benzinskoj stanici Staro sajmište. Završetak akcije je istog dana na štandu kompanije „Lukoil Srbija“ na Beogradskom sajmu automobila – BG Car Show 2014, gde će za sve učesnice biti organizovan zabavni program, a pobednicama uručene poklon kartice za gorivo, kao i pokloni iznenađenja.

Prijave sa duhovitim i zanimljivim kratkim opisom jednog dana u pokretu su zavšene, a kompanija će izabrati 16 dama čiji opisi budu najkreativniji.