“Milšped AML” i proizvođač “Mercedesa” povećavaju obim zajedničkog poslovanja

milsped_131213” Milšped AML” prevoziće za kompaniju “Daimler AG” rezervne delove za automobile iz Nemačke do Srbije i Albanije. Najnovijim trogodišnjim ugovorom između proizvođača “Mercedes Benza” i “Milšpeda AML” proširuje se saradnja započeta 2011. godine, saopštio je “Milšped” na svom sajtu.

“Milšped AML” i “Daimler AG” uspešno posluju u više segmenata autoindustrije, između ostalog i prevoza automobila širom Evrope, a saradnja je u prethodnih tri godine proširivana više puta. “Milšped AML” (Auto Moto Logistika) je preduzeće koje posluje u okviru “Milšped Grupe”, a specijalizovano je za pružanje logističkih usluga u oblasti autoindustrije.

Pored transporta, carinjenja i skladištenja vozila, brojnim klijentima pružaju se usluge dekonzervacije,  PDI pregleda (Pre Delivery Inspection), isporuke automobila do krajnjeg kupca kao i snabdevanja rezervnim delovima. Usluge “Milšpeda AML” širom Evrope koriste i drugi renomirani proizvodjaci, uvoznici i distributeri brendova kao što su “Ford”, “Skoda”, “Seat”, “Volkswagen”, “Renault”, “Peugeot”, “Toyota”, “Suzuki”, “Land Rover”, “Porsche”, “Volvo”, “Citroen”, “Hyunadai”, “Kia”, itd.