Slavimo 3. rođendan!

plutonLogistics_021116Za koji dan punimo 3 godine i kao svaki trogodišnjak čvrsto stojimo na nogama, koračamo stabilno, mnogo nam se žuri, pa često i trčimo. Već sasvim jasno komuniciramo, radozanli smo, postavljamo logična pitanja i verujemo da je pred nama svetla i uzbudljiva budućnost…

Elem, za ove tri godine, najčešće smo odgovarali na dva pitanja: Da li zapošljavate kamione? i Da li zapošljavate vozače?

Odgovor na oba je NE!

Nemamo ogalse za posao, ne povezujemo nikoga sa posalodavcima, ne prevozimo teret i ne možemo da vam odgovorimo na ponudu za transport od tačke A do tačke B. Ono što možemo i znamo je da vas informišemo o svim aktuelnostima iz oblasti transporta i logistike, da izveštavamo sa sajmova i stručnih skupova, da intervjuišemo relevantne sagovornike na zadatu temu, da predstavimo primere dobre prakse, da vam ukažemo na nove firme kojima bi vaše usluge koristile, kao i na to šta radi vaša konkurencija.

Za tri godine objavili smo 1.030 tekstova, izuzetna čast nam je bila da razgovaramo sa direktorima domaćih i internacionalnih kompanija, da predstavimo najveće izvoznike, da pišemo o srpskom snu – vozačima kamiona u Americi i Kanadi.

Iako nismo imali nikakvu reklamu, ponosni smo što je naš rad prepoznala struka, što nas čitaju direktori nabavke u domaćim fabrikama, i što naš bilten ide na više hiljada adresa!

Kako na naš sajt dnevno uđe vas 1.000, ne možemo da vas sve ponudimo tortom, ali častićemo vas svakako. O detaljima uskoro!

Mi smo tu da vam pomognemo, koliko možemo, da otvorimo važna pitanja i teme. Da izazovi sa kojima se susrećete, budu lakše prevaziđeni. Da vas motivišemo, i pokažemo nove ideje. Da povežemo sve igrače u lancu.

Hvala vam na poverenju koje ste nam ukazali, daćemo sve od sebe da ga opravdavamo iznova i iznova i u godinama koje slede.

Molimo vas da nam umesto rođendanskih čestitki na mejl office@plutonlogistics.com pošaljete sugestije o tome koje teme biste voleli da čitate, koji sagovornici bi bili interesantni široj javnosti, koji sadržaji bi vam bili od koristi…

Podrška i usmerenje iskusnih ljudi su trogodišnjaku od ogroooomne pomoći!

Vaš PlutonLogistics tim!