Transport u hladnom režimu – MSC eksperti dele znanje iz industrije na Agro Belgrade 2023

Kako se izvoz voća iz Srbije širom sveta svake godine povećava, stručnjaci kompanije MSC intenzivno ulažu napore da svoje globalne usluge, pokrivenost luka i stručnost što bolje približe i predstave lokalnim klijentima.

U skladu sa svojom posvećenošću uvoznicima i izvoznicima poljoprivrednih proizvoda iz regiona, MSC Srbija će svoju ekspertizu u oblasti temperaturnog režima predstaviti na Agro Belgrade 2023, vodećem međunarodnom sajmu i konferenciji za proizvodnju voća, povrća i vina u Srbiji i regionu, koji će se održati od 26. do 28. januara 2023. na Beogradskom sajmu.

– MSC Srbija je regionalni lider u transportu tereta u kontrolisanom temperaturnom režimu, koji nudi kompletnu uslugu od vrata do vrata kroz sve regionalne luke. Srpski izvoznici jabuka imaju na raspolaganju direktne MSC servise do svojih glavnih tržišta, poput Bliskog istoka, Indije, Bangladeša i Dalekog istoka, dok izvoznici smrznutog bobičastog voća mogu koristiti pouzdane rute MSC-a do SAD i Kanade – navodi se u saopštenju.

U okviru događaja, MSC eksperti održaće tematsku radionicu na štandu ove kompanije u petak, 27. januara 2023. godine, u 15:15h, gde će objasniti najvažnije detalje o pakovanju, podešavanju temperature, ventilaciji i utovaru tereta, kako bi se osiguralo da on stigne na odredište u odličnom stanju.

Novi i postojeći kupci imaće priliku da postavljaju pitanja i dobiju stručne savete o bezbednom i pouzdanom transportu svoje rashlađene i smrznute robe.

– Posetite MSC na štandu 216 u Hali 2A na sajmu Agro Belgrade 2023 ili zakažite termin kod stručnjaka za hladni lanac MSC Srbija, kako biste saznali na koji način vam partnerstvo sa MSC-om može doneti benefite u svim vašim potrebama za rifer (reefer) teretom – poručuju iz MSC Srbija.

Za više informacija o MSC transportnim rešenjima za voće i povrće, posetite njihovu specijalizovanu veb stranicu.

Foto: MSC