Plaćena studentska praksa u kompaniji MSC Beograd – Prijavite se do 25. oktobra!

Regionalna kancelarija Mediteranske brodske kompanije – MSC d.o.o. Beograd, pozvala je studente završnih godina studija da se prijave za mesto praktikanta u sektoru izvoza. 

MSC d.o.o. Beograd bavi se kontejnerskim transportom robe dominantno pomorskim putem i jedna je od preko 600 agencija pod okriljem Mediterranean Shipping Company Group, globalnog lidera u kontejnerskom transportu.

Za mesto praktikanta u sektoru izvoza mogu se prijaviti studenti 4. godine osnovnih studija, kao i studenti master studija.

Praktikat će kroz obuku, uz podršku iskusnijih kolega, imati priliku da se:

• Upozna sa terminologijom i poslovima brodskog transporta;
• Asistira u koordinaciji svih aktivnosti vezanih za izvozne pošiljke;
• Asistira u procesuiranju izvoznih bukinga prema zahtevu klijenta, a u skladu sa MSC procedurama;
• Održava redovnu komunikaciju sa drugim MSC kancelarijama i vozarima uključenim u posao i koordinira aktivnosti u cilju obezbeđenja najefikasnijeg servisa i redovnog ažuriranja statusa pošiljke;
• Vrši pripremu dokumentacije potrebne za predmet u radu (teretnica, nalog za utovar/istovar, instrukcije, itd.)

– Praksa je plaćena i student ima dodeljenog mentora koji prati njegov napredak. Kao mala agencija od dvadesetak zaposlenih, upućeni smo jedni na druge i to vidimo kao jednu od svojih glavnih prednosti kao potencijalnog poslodavca – iako si „novajlija“, vrlo lako i brzo se se osetiš kao važan deo tima – poručuju iz kompanije MSC Beograd.

Ukoliko su motivisan(a) da učis i radiš na sebi, vredan(a) i odgovoran(a), prijavi se slanjem CV-a na mejl mirjana.mekenjisac@msc.com do 25.10.2023! 

Pridružite se

Saznajte prvi najvažnije vesti, budite informisani. Pridružite se našoj Viber zajednici i prijavite za newsletter.