„Alti Logistika“ otvorila kancelariju u Dobanovcima

„Alti Logistika“ je otvorila kancelariju u Dobanovcima i time napravila još jedan korak u svom pozicioniranju na domaćem tržištu, navela je kompanija u saopštenju.

– Ponosni smo što smo uz postojeći poslovni prostor otvorili kancelariju u Dobanovcima koji je jedan od centara za transport i logistiku. Tim korakom „Alti Logistika“ se približila privatnom železničkom logističkom terminalu u NELT Centralnom distributivnom centru u Dobanovcima – navedeno je u saopštenju.

Terminal je dobro pozicioniran jer je prugom povezan sa svim evropskim lukama i kopnenim terminalima. Kancelarija u Dobanovcima je omogućila da „Alti Logistika“ bude bliža autoputevima  E-75 i E-70 koji se ukrštaju na udaljenosti od šest kilometara od terminala, dok je Aerodrom „Nikola Tesla“ udaljen deset kilometara, stoji u saopštenju.

Alti Logistika“ je u mogućnosti da u carinskom postupku ponudi: smeštaj robe pod carinski nadzor, stavljanje robe u slobodan promet, aktivno i pasivno oplemenjivanje, privremeni uvoz i izvoz, kao  i izvoz.

Podeli na društvenim mrežama:

Slične teme...

Uspešno startovao tranzit bez papira Primena Novog kompjuterizovanog sistema na nacionalnom nivou uspešno je počela u ponoć 25. januara 2015. godine. Nije bilo zastoja, tranzit se odvijao...
Od danas obavezne elektronske tranzitne deklaracij... Papirne tranzitne deklaracije su od nedelje (25. januar 2015. godine) otišle u istoriju. To konkretno znači da se od 25. januara u redovnom postupku, ...