IZMENE SAOBRAĆAJA zbog rekonstrukcije deonice – petlja Aerodrom-petlja Beograd

JP Putevi Srbije obavestilo je javnost da će se na deonici državnog puta I M reda M 11, petlja Aerodrom – petlja Beograd, u periodu od 31.08.2024.g. do 14.09.2024. godine izvoditi radovi na rehabilitaciji kolovoza na rampama petlje Aerodrom u tri faze.

Prva faza će se odvijati u periodu od 31.8. (u popodnevnim satima) do 5.09.2024. (normalizacija saobraćaja u popodnevnim satima)

U toku prve faze izvođenja radova za saobraćaj će biti zatvoreno:

  • isključenje iz smera Beograda – centar ka Aerodromu
  • uključenje iz smera Aerodroma ka Šidu, Novom Sadu i Sremskoj Mitrovici
  • ostale rampe petlje funkcionišu u redovnom režimu saobraćaja.

U toku prve faze saobraćaj će se odvijati na sledeći način:

  • Vozila iz smera Beograda – centar ka Aerodromu se preusmeravaju na petlju Beograd gde se okreću (koriste isključenje ka Čačku, a potom za Beograd – centar) i vraćaju nazad na isključenje ka Aerodromu iz smera Šida (ka Beogradu).
  • Vozila iz smera Aerodroma ka Šidu, Novom Sadu i Sremskoj Mitrovici vode se ka Beogradu – centar do ukrštaja „Ikarbus“ gde se okreću i vraćaju na pravac ka Šidu, Novom Sadu i Sremskoj Mitrovici.

JP Putevi Srbije apeluje na sve učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu uslovima na putu, drže bezbedno odstojanje i poštuju privremenu saobraćajnu signalizaciju.

Javnost će blagovremeno biti obaveštena o eventualnim izmenama u dinamičkom planu realizacije planiranih radova u zavisnosti od vremenskih uslova.

Foto: Putevi Srbije

Pridružite se

Saznajte prvi najvažnije vesti, budite informisani. Pridružite se našoj Viber zajednici i prijavite za newsletter.