DB SCHENKER: Specijalna ponuda avionskog transporta robe iz Kine

Kompanija „DB Schenker“ Srbija pokreće specijalnu kampanju sa promotivnim cenama avionskog transporta robe iz Kine. Cilj kampanje je  minimizacija transportnih troškova, čime se usluge avionskog transporta približavaju i postaju pristupačnije većem broju klijenata.

Transportni proces od Kine do Srbije, reallizuje se preko tranzitnih međunarodnih hub-ova u Frankfurtu i Beču, odnosno kombinacijom avionskog i drumskog transporta. Na taj način se postiže optimizacija troškova uz prihvatljivo tranzitno vreme.

Uvozne pošiljke stižu i skladište se u novom „DB Schenker“ logističkom terminalu u Novim Banovcima. Promotivne tarife sa većih aerodroma u Kini, predstavljaju „ALL IN“ cene sa uračunatim svim transportnim troškovima.

Sa svojom tržišnom pozicijom No. 3 u avioprevozu , „DB Schenker“ je jedan od najvećih pružalaca transportno logističkih usluga na svetu. Operativno je prisutan na više od  800 aerodroma sa oko 20.000 zaposlenih. „DB Schenker“ raspolaže sa 1.200 čarter letova godišnje, čime se povezuju habovi na svim kontinentima nekoliko puta nedeljno u skladu sa rasporedom letova i sa garantovanim kapacitetima.

Kao jedan od pionira u industriji avioprevoza, „DB Schenker“ je sada i lider u inovativnim konceptima avionskog transporta. Količina prevezenog tereta u avionskom transportu u 2015. godini iznosi preko 1.128.000 tona robe.

Više informacija pročitajte OVDE.