IAA Hanover 2018 – Najveći sajam komercijalnih vozila na svetu

Grad Hanover u Nemačkoj biće i ove jeseni domaćin najvećeg sajma komercijalnih vozila na svetu. IAA Hannover 2018 biće održan od 20. do 27. septembra. U pitanju je vodeći svetski sajam za mobilnost, transport i logistiku.
Na prethodnoj izložbi 2016. godine zabeleženo je gotovo 250.000 posetilaca koji su obišli štandove 2.013 izlagača čime su znatno premašena sva očekivanja. Čak 87% posetilaca činili su profesionalci, a od tog broja tri četvrtine su donosioci odluka u svojim organizacijama. Gotovo trećina posetilaca (31%) je došlo izvan Nemačke, što potvrđuje izuzetnu internacionalnu važnost i uticaj sajma IAA komercijalna vozila.

IAA Hanover sajam komercijalnih vozila 2018 obuhvatiće ceo spektar industrije komercijalnih vozila, biće izloženi: kamioni i traktori, laka komercijalna i dostavna vozila, autobusi, motorna vozila posebne namene, prikolice, nosači i kontejneri. Na sajmu će biti i oprema unutrašnjosti vozila, delovi i prateća oprema, logistika, vozila za unutrašnji transport, oprema za održavanje i popravku, e-mobilnost, stručna literatura…

Veliki broj novih modela i premijernih vozila koja predstavljaju različite brendove komercijalnih vozila su spremni da budu testirani od strane posetilaca tokom celog IAA 2018.

Pogledajte koje još sajmove smo izdvojili za ovu godinu.

foto: iaa.de

Pridružite se

Saznajte prvi najvažnije vesti, budite informisani. Pridružite se našoj Viber zajednici i prijavite za newsletter.