Konferencija „Ka održivom transportu 2019“ 7. i 8. novembra na Zlatiboru

Šesta regionalna konferencija „Ka održivom transportu 2019“ biće održana7. i 8. novembra u hotelu Mona na Zlatiboru. Organizator konferencije je Asocijacija rukovodilaca transporta i logistike TRANSPORTLOG, a izvršni organizator je Intico d.o.o.

Konferencija je fokusirana na poboljšanje funkcionisanja privrede i povećanje društvene odgovornosti, odnosno na povezivanje svih aktera transportnog lanca odgovarajućim tokovima informacija i aktivnosti.

– Odgovornost svakog od nas jeste jačanje svesti o nužnosti održivosti i delovanje kroz izgradnju moralnih kriterijuma i usvajanje zakonskih smernica. Obrazovna, stručna i naučna zajednica razvija nova rešenja, sakuplja strana iskustva i najbolje prakse, unapređuje metode i procese, obrađuje ih i pomaže ostalim akterima u dostizanju ciljeva – kažu organizatori.

Ciljevi konferencije su:

  • okupljanje kompanija koje pružaju i kompanija koje koriste transportne i logističke usluge (svi sektori privrede), kao i kompanija koje obavljaju prevoz za sopstvene potrebe, državnih institucija, obrazovnih institucija, udruženja, osiguravajućih društava, finansijskih institucija, stručnjaka i konsultanata
  • informisanje o aktuelnim problemima i mogućim pristupima za njihovo rešavanje
  • direktna razmena iskustava
  • upoznavanje sa aktuelnim proizvodima i uslugama u transportu i logistici

Konferencija teži da doprinese razvoju transportnog sistema koji bi ispunjavao racionalne kriterijume postavljene od strane privrednog okruženja i društvene zajednice.

Više informacija o konferenciji možete pogledati OVDE.

Informacije i prijave:
Divna Sredojević
tel: +381 11 4065 536
mob: +381 60 30 60 324
email: d.sredojevic@transportlog.org.rs
www.transportlog.org.rs