Pronađite mlade talente – Transport and Traffic Business Days 18. marta na Saobraćajnom fakultetu

Savez studenata Saobraćajnog fakulteta Beograda i ove godine organizuje Transport and Traffic Business Days. Tradicionalni Sajam poslova i praksi za studente Saobraćajnog fakulteta biće održan 18. marta, a ovaj događaj prilika je za okupljanje studenata Saobraćajnog i srodnih fakulteta iz oblasti saobraćaja, transporta, logistike i informaciono-komunikacionih tehnologija i renomiranih kompanija.

– Transport and Traffic Business Days je šansa da studenti upoznaju kompanije koje su vodeće u svojim oblastima, pokažu i primene znanje i veštine koje godinama stiču i predstave se kao budući inženjeri. S druge strane, predstavnici kompanija će imati prilike da prepoznaju i odaberu najbolje studente tokom održavanja radionica, panel diskusija i razgovora za posao, te time obezbede sebi mlade stručnjake – ističu organizatori.

Savez studenata pozvao je sve zainteresovane kompanije da učestvuju na ovom događaju i podsetio da su prijave i dalje otvorene. Više informacija, program i dosada prijavljene učesnike, pogledajte na zvaničnoj prezentaciji ttbd.rs.

Portal PlutonLogistics medijski je partner sajma Transport and Traffic Business Days.