TIMOCOM na sajmu transport logistic 2019 u Minhenu

Kada se svet logistike od 4. do 7. juna okupi na sajmu transport logistic 2019, IT kompanija TIMOCOM će se predstaviti svojom krilaticom za ovogodišnji sajam „Onesystem. One network. Onefuture.“ u Minhenu. Posetioci vodećeg svetskog sajma u hali A5, na štandu 317/418, mogu očekivati početnu stranicu sistema prilagođenu potrebama, najnovije funkcije pametnih aplikacija i dvosmerni interfejs za transportne naloge.

Onesystem. One network. Onefuture.

Sajam transport logistic je pozornica za svetsku premijeru. TIMOCOM koristi ovu priliku da u ekskluzivnom pregledu predstavi svoju sveobuhvatnu početnu stranicu sistema. Za višeod 130.000 korisnika to znači: intuitivno i strukturisano korišćenje upravo onih pametnih aplikacija u sistemu koje su im potrebne tokom transportnog procesa.

Tačno u vreme početka sajma, TIMOCOM proširuje transportne naloge jednom funkcijom pametne aplikacije koja nalogodavcima omogućava da definišu nivoe krugova primaoca. Oni se automatski traže od najmanjeg kruga (poželjni pružaoci usluga) do najvećeg (svi pružaoci usluga u sistemu). To štedi vreme i ubrzava svakodnevne procese.

Ono što važi za digitalizaciju, važi i za evropsku logistiku: Interfejsi su ključna tehnologija. Zato TIMOCOM, zajedno sa poznatim partnerima, kao što su Cargoclix i Krone Telematics, teži zajedničkom cilju – da logističke procese u Evropi učini efikasnim putem pametnih aplikacija za praćenje i berzu tereta. Od toga imaju koristi i partneri koji obezbeđuju interfejs i njihovi klijenti, na primer, korišćenjem GPS podataka ili aktivnim učešćem u ponudi tovara.

Ovogodišnje sajamske novine zaokružiće dvosmerni interfejs pametne aplikacije za transportne naloge, što će klijentima omogućiti da dostignu više od 43.000 potencijalnih poslovnih partnera. I to preko poznatog korisničkog interfejsa logističkog softvera koji je povezan sa Smart Logistics sistemom.

TIMOCOM je za ovaj novitet stekao pet partnera za interfejse, kompanije Doll + Leiber, Lavid Software, Transdata, C-Information Systems i Logistiqo, koji će takođe obezbediti profit od dodate vrednosti.

Ovo IT preduzeće iz Erkratha pored Diseldorfa je još od septembra prošle godine objavilo svoju stratešku preorijentaciju u okviru IAA komercijalnih vozila 2018. godine. Sada ulazimo u sledeću uzbudljivu fazu punu novih mogućnosti u okviru SmartLogistics sistema.

– Ove godine se posebno radujemo sajmu transport logistic u Minhenu. Uvereni smo da svojim novim razvojima u području aplikacija i interfejsa preduzimamo još jedan važan korak u smeru proširenja logistike –  izjavio je portparol preduzeća TIMOCOM Gunnar Gburek.

Pridružite se

Saznajte prvi najvažnije vesti, budite informisani. Pridružite se našoj Viber zajednici i prijavite za newsletter.