„Emil Frey Grupa“ novi generalni distributer za „Mercedes-Benz“ u Srbiji i Crnoj Gori

„Mercedes-Benz Srbija i Crna Gora“, zvanični predstavnik „Daimler“ AG kompanije, prenela je svoje poslovne aktivnosti u Srbiji i Crnoj Gori od 01. februara 20 14. godine pod novim nazivom – „Star Import“ i „Emil Frey Auto Centar“, koja posluje u okviru jedne od najvažnijih poslovnih grupacija u automobilskoj industriji u Evropi, Emil Frey Grupe.

Veleprodajne aktivnosti svih „Mercedes-Benz“ brendova za Srbiju i Crnu Goru obavljaće „Star Import“ . „Emil Frey Auto Centar“  je nova maloprodajna firma u Beogradu koja pruža usluge prodaje i post–prodaje svim „Mercedes–Benz“, smart, Fuso i Setra klijentima, u ulici Omladinskih brigada 33, Novi Beograd.

„Emil Frey Group“ je porodična firma iz Švajcarske, osnovana 1924. godine, od strane mehaničara Emila Freja, sa sedištem u Cirihu. Kompanija je pretežno fokusirana na poslovanje u automobilskoj industriji (veleprodaja, maloprodaja, finansiranje i logistika automobila i autodelova) i prisutna je na tržištu Švajcarske, Francuske, Nemačke, Mađarske, Češke, Poljske i od skoro Hrvatske.“