FERCAM: Balkan u fokusu

Italijanska logistička kompanija „Fercam“ nedavno je obeležila godinu dana uspešnog rada u Srbiji i vrlo ambiciozno ulazi u drugu godinu poslovanja. Osluškujući potrebe klijenata, „Fercam“ širi poslovanje na zemlje Balkana. Posle Beograda, otvorena je kancelarija u Bukureštu u Rumuniji, a od 1. septembra 2018. u Tirani, Albanija. Pored Sofije, Bugarska, Istanbula i Izmira u Turskoj, „Fercam“ gradi jaku mrežu poslovnica na Balkanu.

Prateći strateški trend kompanije, „Fercam Beograd“ proširuje i jača svoj tim menadžerom za razvoj balkanskog tržišta Bojanom Milojevićem.

– Izlazeći u susret sve učestalijim zahtevima klijenata, kojima je potreban jedan jak partner za region Balkana, iz Beograda pokrivamo tržište bivše Jugoslavije, dok uz Rumuniju, Bugarsku, a od nedavno i Albaniju pokrivamo ceo Balkan. Regionalno poslovanje na tržištu preko 50 miliona stanovnika, daje nam veliku snagu i stabilnost jer ne zavisimo samo od kretanja na tržištu Srbije i klijetima uvek možemo da ponudimo alternativna logistička rešenja – izjavio je Bojan Milojević, Transport Manager for Balkan Region.

Sve je više domaćih preduzeća koje posluju u regionu kao i stranih kompanija koje traže regionalnog logističkog partnera. „Fercam Beograd“ je upravo prepoznao te potrebe i klijetima nudi usluge transporta, pored uvoza/izvoza iz i u Srbiju i transport roba „trećih zemalja“ iz Evrope ka/iz celog Balkana. Kao primer, „Fercam“ navodi transport iz Italije za Sloveniju, Hrvatsku, Bosnu, Crnu Goru, Albaniju. Uz servis po najvišim evropskim standardima, klijeti sve više prepoznaju „Fercam“ kao jakog i pouzdanog partnera.

Za više informacija kontaktirajte „Fercam“, belgrade@fercam.com.