Podkast Za volanom – Uskoro druga sezona u saradnji sa kompanijom IVECO

Audio dnevnik je format koji iz prvog lica donosi neobične situacije iz života običnih ljudi. Živopisne, iskrene, tople, ljudske priče koje pripovedaju vozači kamiona, u prvoj sezoni podkasta „Za volanom“ izazvale su veliku pažnju i dospele do velikog broja slušalaca. Marjan, Stefan, Zoran i Dragan vodili su nas drumovima Kanade, Italije, Rusije, Švajcarske, Srbije…

Uspeh prvog serijala motivisao nas je da nastavimo dalje i da snimimo i drugu sezonu! Ovoga puta podršku nam je dala kompanija IVECO, globalni lider u razvoju i proizvodnji širokog portfolija komercijalnih vozila.

– Želimo da odamo priznanje profesionalnim vozačima koji se u poslednje vreme, više nego ikada dosada, suočavaju sa mnogobrojnim izazovima. Zato smo i podržali podkast Za volanom. Kompanija IVECO neprestano istražuje rešenja koja mogu pomoći u svakodnevnom životu u kabini i naša strateška vizija je da unapredimo kvalitet života vozača razvijajući i nadograđujući svoje proizvode. Sve to radimo u cilju poboljšanja zdravlja, bezbednosti i produktivnosti onih koji upravljaju našim vozilima – kažu u kompaniji IVECO.

Uz napomenu da pažljivo slušaju potrebe vozača, naši partneri dodaju da se raduju novim epizodama i avanturama koje nam stižu sa drumova Evrope i Amerike.

Već u aprilu očekuje vas 6 novih audio dnevnika – autentičnih, duhovitih i poučnih priča Za volanom. Naši sagovornici, kojima smo dali potpunu slobodu, ispričaće detalje iz svoje karijere, pogled na transportnu industriju i percepciju poslovnog i društvenog miljea u kome živimo.

Kako slušati podkast „Za volanom“?

U novoj sezoni očekuju vas i dodatne 4 epizode u kojima ćemo u studiju ugostiti stručnjake u oblasti kamionske flote, bezbednosti saobraćaja i drugih oblasti relevantnih za teretni transport.

Podkast Za volanom dostupan je slušanje putem platformi Apple Podcast, Google Podcasts, Spotify, Anchor.fm, YouTube, kao i Podcast.rs, a sve epizode možete pronaći i na sajtu PlutonLogistics.

Javite nam se ukoliko želite da ispričate svoju priču Za volanom. Čekamo vas. Popuni UPITNIK.

Klub vozača IVECO

Klub vozača IVECO (IVECO Drivers Club) je ekskluzivna onlajn zajednica za profesionalne vozače i zaljubljenike u kamione!
Označite #ivecodriversclub da biste bili istaknuti!