Saradnja OTP banke i NadjiTuru.rs platforme – Klikom do ture po vašoj meri

Od dobrog početka godine došli smo do vanredne situacije na koju se mala i srednja preduzeća u Srbiji i dalje navikavaju. Posebne zdravstvene mere doprinele su da oni čije poslovanje to dozvoljava organizuju rad od kuće. Celokupna situacija predstavlja ogroman izazov za privredu, mala i srednja preduzeća i svakog pojedinca.

Sara Novosel, product marketing manager firme BAD SISTEMS, navodi da je berza tereta i transporta NadjiTuru.rs u vreme vanredne situacije ponudila sve svoje usluge potpuno besplatno i time se pridružila inicijativi „Digitalna solidarnost“, koju je podržala Vlada Republlike Srbije.

– Od svega planiranog ostvarujemo jednu po jednu ideju, ali to činimo na malo drugačiji način. Saradnja sa OTP bankom, na kojoj smo temeljno radili, ostvarila se zahvaljujući zajedničkoj ideji da je preduzetnicima u oblasti transporta i logistike neophodna podrška pravih partnera. Ponuda OTP banke omogućiće našim korisnicima da obnove svoj vozni park, obezbede likvidnost i uz sebe imaju ličnog savetnika za unapređenje sopstvenog biznisa – dodaje Sara Novosel.

Živimo u vremenu digitalizacije, u kome se organizacija posla i traženje novih biznis prilika okreće ka online modelu rada, podseća Milica Branković, segment manager OTP banke Srbije.

– Stoga smo našim klijentima koji posluju u oblasti transporta ili pak imaju potrebu da organizuju prevoz svoje robe do udaljenih kupaca, obezbedili mogućnost da na platformi NadjiTuru.rs efikasno i po najpovoljnijim uslovima dođu do ture i novih prevoznika. Kao banka im pružamo podršku kroz umrežavanje da prošire svoje poslovanje i time dodeljujemo jednokratno svim našim novim i starim klijentima 500 točkića dovoljnih za otključavanje 10 tura na platformi NadjiTuru.rs – kaže Milica Branković.

Ponuda OTP banke za sve registrovane korisnike NadjiTuru.rs podrazumeva:

  • 6 meseci održavanja Biznis Klasik ili Biznis Praktik paketa bez naknade od momenta otvaranja računa. Važi za sve one koji nemaju otvoren račun u OTP banci;
  • Lizing ponudu za nabavku novih ili polovnih vozila;
  • Specijalne ponude proizvoda namenjene transporterima i špediterima;
  • Ličnog bankarskog savetnika posvećenog napretku biznisa.

Nakon registracije na platformu NadjiTuru.rs, koja je besplatna, dobijate mogućnost da unapredite sopstveni biznis nabavkom novih vozila, ostvarite saradnju sa novim poslovnim partnerima i obezbedite sigurnu zaradu uz uvek pun kamion.

Trend rasta

Nakon otvaranja granica i postepenog vraćanja unutrašnjeg i međunarodnog saobraćaja u regularne tokove, internet platforma NadjiTuru.rs prepoznala je potrebu malih i srednjih preduzeća da unaprede svoje poslovanje.

Iako se činilo da je zbog zastoja privrede, obaveznih izolacija profesionalnih vozača nakon povratka iz inostranstva i drugačijeg pristupa logistici bilo otežano funkcionisanje rada, potrebe za transportom pokazale su trend rasta. Takav trend nastaviće se i u narednom periodu, pokazuje sve veći broj registrovanih korisnika platforme NadjiTuru.rs.

Korišćenjem platforme za organizovanje tereta i transporta dobijate mogućnost sigurne zarade uz uvek pun kamion, kao i saradnju sa novim poslovnim partnerima. Kada postavite teret na berzu tereta i transporta možete biti sigurni da ćete naći prevoznika u najkraćem mogućem roku. Ukoliko imate slobodan kamion, možete ga postaviti na berzu slobodnih kamiona i zaraditi točkiće za svaku ugovorenu turu.

– Izazovi koji deo svakodnevnog poslovanja u oblasti transporta i logistike mogu biti prevaziđeni uz pouzdane partnere NadjiTuru.rs i OTP banku . Ujedinili smo se u ideji da zahvaljujući digitalnom proizvodu i bankarskoj ponudi omogućimo rast i razvoj privredne grane koja povezuje sve ostale industrije i čini ih funkcionalnim. Za zajednički rast potrebno je da se razumemo i radimo kao jedan! – navode partneri.

Za više informacija: Nadjituru.rs +381 62 244167

Pridružite se

Saznajte prvi najvažnije vesti, budite informisani. Pridružite se našoj Viber zajednici i prijavite za newsletter.