„Za volanom“ – Serijal kratkih priča o životu profesionalnih vozača uskoro na PlutonLogistics portalu!

Zašto su se odlučili za ovaj posao, koji su najizazovniji zadaci sa kojima se susreću, gde pronalaze motivaciju kada je teško, šta žele da promene, a šta je to zbog čega volan nikada ne bi zamenili nekim drugim zanimanjem? Od koga su učili zanat, bez čega nema vozača, gde ih je sve vodio put? Nova rubrika na PlutonLogistics portalu – „Za volanom“, donosi vam serijal kratkih priča o životima profesionalnih vozača – iz prve ruke!

U ovom serijalu čeka vas deset priča iz ličnog ugla, a sa našim sagovornicima razgovaraćemo kako o njihovim radnim zadacima i svemu što ih prati, tako i o temama značajnim za profesiju – koje nove tehnologije im pomažu u radu, zbog čega je važno drugarstvo na drumu, kako vide budućnost svoje struke.

Vozači su tokom prethodnog perioda još jednom dokazali koliko su važni za društvo i privredu, obezbeđujući snabdevanje i u kritičnim danima pandemije. U vreme kada je prevazilaženje nedostatka kadrova u ovoj oblasti jedan od odlučujućih faktora od kojeg zavisi budući privredni razvoj – pravi je trenutak da im damo reč!

Rubriku „Za volanom“ portal PlutonLogistics realizuje u partnerstvu sa brendom VARTA.

VARTA program za teretna vozila odlikuje se najvišim performansama, čime garantuje vrhunsku pouzdanost u snabdevanju energijom za sve kojima je kamion druga kuća. Iza brenda stoji kompanija Clarios, svetski lider na tržištu naprednih rešenja za čuvanje energije, čiji portfolio obuhvata razvijene akumulatorske tehnologije za gotovo sve vrste vozila.