Izvoz u Veliku Britaniju i Irsku – „Adriatic“ postao distributer kompanje „Podravka“

„Adriatic UK“ Ltd. je potpisala ugovor sa kompanijom „Podravka“ čime je postala ekskluzivni distributer „Podravkinih“ proizvoda na području Velike Britanije i Irske. Adriatic UK će plasirati „Podravkine“ brendove u vodeće britanske trgovačke lance i na etno tržište.

– „Brajlović“, „Natura“, „Doncafe“, „Takovo“, „Vispak“ , „Pionir“, „Štark“, „Kraš“ su neki od najtraženijih proizvoda sa ovih područja u Evropskoj uniji. „Podravka“ se priključila „Adriatic“ porodici, a na nama je da njihove proizvode učinimo jednim od najprodavanijih u Velikoj Britaniji i Irskoj –  izjavio je Amir Bekić, direktor „Adriatic Group“.

„Adriatic UK“ Ltd. sa sjedištem u Londonu je članica „Adriatic Group“. Primarni zadatak firme je distribucija proizvoda iz proizvodnog i distributivnog programa „Adriatic Grupe“ na području Velike Britanije i Irske. Ulazeći na tržišta Velike Britanije i Irske, „Adriatic Group“ je pokrila još jedno strateški važno područje, te je ojačala svoje prisustvo u Evropskoj uniji.

– I druge firme iz BiH, Hrvatske i Srbije pokazuju interes da preko „Adriatic Group“ plasiraju svoje proizvode na zahtjevno tržište Velike Britanije i Irske. Naša misija je da im to i omogućimo –  dodao je Bekić.

Pored „Adriatic UK“ Ltd. London, grupaciju „Adriatic“ čine firma „Brams“ d.o.o. Sarajevo, „Brajlović“ GmbH Vienna, „Agrona“ d.o.o. Živinice, „Natura“ d.o.o. Bijeljina, „Natura“ GmbH Stuttgart i marketinška i PR agencija „PRicha“ Sarajevo.

Pridružite se

Saznajte prvi najvažnije vesti, budite informisani. Pridružite se našoj Viber zajednici i prijavite za newsletter.