EXPRESS POŠILJKE: Nova usluga kompanije Intereuropa u Srbiji

Intereuropa – Logističke usluge Dobanovci svoju lepezu poslovanja obogatila je i express uslugom. Kompanija, u okviru sektora domaćeg transporta, pruža novu uslugu – express i cargo dostavu robe na celoj teritoriji Republike Srbije, po principu „danas za sutra“.

– Novi servis će na tržištu Srbije biti prepoznatljiv kao sinonim za poverenje i kvalitet – kažu u toj kompaniji.

Novi B2B i B2C servis jednog od lidera na polju logistike sa tradicijom dugom 60 godina, osnovan je sa namerom da svojim budućim korisnicima, uz konstantno unapređenje i usavršavanje na polju logistike i distribucije, pruži stratešku podršku i omogući siguran i stabilan rast poslovanja, navode.

– Posebno treba istaći mogućnost dodatnih usluga, kao što su osiguranje pošiljki, najava kurira pre dolaska na adresu putem telefona ili SMS-a, kao i dodatni specifični servisi u skladu sa poslovnim potrebama korisnika.

Pružaju sve usluge na jednom mestu – efikasno, lako i pouzdano!

– Ukoliko imate pošiljku koju treba da pošaljete ili primite u zemlji ili inostranstvu, dovoljno je da uputite nalog Intereuropi za njeno preuzimanje – poručuju iz te kompanije.

Intereuropa – Logističke usluge Beograd dobila je početkom juna od Regulatorne agencije za elektronske komunikacije i poštanske usluge dozvolu za obavljanje ostalih poštanskih usluga, na period od 10 godina.

Pridružite se

Saznajte prvi najvažnije vesti, budite informisani. Pridružite se našoj Viber zajednici i prijavite za newsletter.