Mirisna logistika – Najveća internet prodavnica parfema i kozmetike u Evropi zakupila skladište u Poljskoj

Najveća internet prodavnica parfema i kozmetike u Evropi, Notino, zakupila je više od 28.000 kvadratnih metara skladišnog prostora u Južnom parku MDC2 nedaleko od grada Lođ u Poljskoj.

MDC2 Park Lođ South se sastoji od dve distributivne i logističke zgrade sa planiranom ukupnom bruto površinom većom od 80.000 kvadratnih metara. Projekat se nalazi u Gluhovu – 19 kilometara južno od Lođa sa direktnim pristupom raskrsnici Tuszin na autoputu A1, glavnim pravcem koji povezuje sever i jug Poljske. U neposrednoj blizini su i autoput A2 i brza saobraćajnica S8. Štaviše, proširenjem saobraćajnice S14 će se povezati ovaj logistički park i sa autoputem A2 i brzim putem S8, što će omogućiti efikasnu distribuciju širom zemlje.

Notino je najveća internet prodavnica parfema i kozmetike u Evropi sa asortimanom od 100.000 proizvoda od 2.500 globalnih i lokalnih brendova. Samo prošle godine kompanija je prodala 100 miliona artikala. Notino planira da sa ove lokacije distribuira kozmetiku, parfeme i lekove bez recepta.

– Ubrzavamo evropsku ekspanziju birajući jednu od najboljih logističkih lokacija u Poljskoj. Efikasna distribucija i približavanje kupcima su naš prioritet. Svakog dana šaljemo desetine hiljada porudžbina. Zahvaljujući partnerstvu sa MDC2 Park Lođ South, omogućićemo nesmetanu isporuku kupcima. Kako je brzina isporuke ključna za nas, drago nam je što možemo još više skratiti vreme isporuke za kupce u Poljskoj. Izabrali smo MDC2 Park Lođ South ne samo zbog odlične lokacije, već i zbog individualnog pristupa poslovnim partnerima – kaže direktor logistike Notina – Tomaš Hofer.

Adrian Viniarek, direktor razvoja u MDC2, kaže da su u ovoj kompaniji zadovoljni što je Notino, koji je veoma popularan među Poljacima, izabrao baš njihov objekat u Gluhovu.

– Lokacija i tehnički parametri objekta će biti prilagođeni zahtevima zakupca. Naš cilj je da podržimo Notino poslovanje. I lokacija i efikasnost podrške daju našem klijentu garanciju za brzi razvoj poslovanja – napominje Adrian Viniarek.

Foto: mdc2.pl