MSC podelio svoju ekspertizu na vodećoj logističkoj konferenciji u Beogradu

Mediteranska brodska kompanija MSC d.o.o. je sa zadovoljstvom uzela učešće na konferenciji udruženja Confindustria Serbia – Put ka oporavku: Budućnost globalnog lanca snabdevanja.

Dešavanja u poslednjih nekoliko godina, od početka pandemije pa do izbijanja rata u Ukrajini, u velikoj meri su izmenila svet i lance snabdevanja kakve smo dosada poznavali, istovremeno stvarajući izazove kako za kompanije, tako i za krajnje potrošače. Konferencija udruženja Confindustria Serbia okupila je na jednom mestu stručnjake i donosioce odluka da razgovaraju o globalnom uticaju pandemije i najnovijih geopolitičkih događanja na svetsku logistiku, navodi MSC.

Generalni direktor Mediteranske brodske kompanije za Srbiju, Crnu Goru i Severnu Makedoniju, Stevica Čarapić, kao jedan od ključnih govornika na konferenciji, istakao je globalnu pokrivenost i stalna ulaganja MSC-a u intermodalna rešenja u regionu. To je kompaniji omogućilo da u toku pandemije i poremećaja lanaca snabdevanja koji su usledili ponudi najbolja moguća transportne servise.

U panel diskusiji u kojoj je takođe bio učesnik, podelio je detalje o akcijama MSC-a koje su preduzete kao odgovor na promene i prekide u lancima snabdevanja, kao što su povećanje kapaciteta flote, ulaganja u lučke terminale na globalnom nivou, kao i u nove servise na ključnim globalnim transportnim putevima.

Saznajte više o MSC intermodalnim i transportnim rešenjima, ili kontaktirajtelokalnu kancelarijukompanije za više informacija.