Portal PlutonLogistics slavi 8. rođendan!

Svakog novembra brojimo godinu više! Volimo rođendane jer nas oni podsete koliko smo napredovali u odnosu na godine pre. Rođendanske objave nam služe da vam javimo dokle smo stigli na našem medijskom putu i koje su nam dalje namere. Te 2013. godine počeli smo sa sajtom, a danas je PlutonLogistics medijska platforma koja obuhvata set digitalnih kanala kojima se obraćamo različitoj publici.

Osim veb-sajta, sa našim čitaocima komuniciramo i putem dva newsletter-a, jednog namenjenog profesionalcima u oblasti transporta, logistike i lanca snabdevanja, drugog namenjenog početnicima u karijeri.

Na društvenim mrežama pokrenuli smo sve relevantne i korisne alate – stranice i grupe, a posebno smo ponosni na našu Viber zajednicu za drumski prevoz.  Kad se sve sabere i oduzme, imamo 15 digitalnih kanala komunikacije!

U ovoj godini razvili smo novu rubriku PITANJA i ODGOVORI, a naša sekcija KARIJERA sa oglasima za posao privukla je veliki broj poslodavaca i potencijalnih kandidata!

Naša redakcija svakoga dana objavljuje ažurne informacije, priprema aktuelne teme, donosi nove analize i prognoze i najavljuje trendove!

Iako broj čitalaca u Srbiji raste velikom stopom, značajna zainteresovanost za ovu temu u zemljama bivše Jugoslavije i veliki broj novih čitalaca iz regiona, doprineli su da prema sadašnjoj statistici 35% posetilaca našeg sajta dolaze van granica naše zemlje. Izuzetno smo ponosni na svoj publicitet i veliki regionalni uticaj!

Putokaz na uzburkanom moru!

Transport i logistika postali su vodeća tema kada se posle prvog udara korone talas povukao i ostavio za sobom mnogo problema. Kada je pitanje cene i rokova postalo vodeće u svim proizvodnim i trgovinskim kompanijama, javila se velika potreba za traženjem rešenja! Tokom ove godine imali smo ogroman rast posta sajtu, jer je privreda kod nas pokušala da nađe alternative za transport svoje robe.

Novi inovativni proizvodi

U našoj kuhinji se uveliko kuvaju potpuno novi i inovativni projekti! Osluškujući potrebe naših čitalaca, a prateći trendove u digitalnom izdavaštvu, pripremili smo potpuno inovativne koncepte u domenu drumskog transporta i industrijskih nekretnina! O detaljima uskoro!

Do tada, kao i do sada, svoje predloge, sugestije, pohvale i pokude, šaljite nam na office@plutonlogistics.com