PRO-BOX Solution Inđija na novoj adresi

Preduzeće PRO-BOX Solution, koje se bavi pružanjem usluga iz oblasti skladištenja, odnedavno je na novoj adresi – Vojvode Putnika 88, Inđija. Preduzeće sada posluje u sastavu modernog logističkog centra MB Trans u kome je i carinski referat u Inđiji. Objekat je udaljen 40km od Beograda, oko 1km od autoputa E75 Beograd – Subotica i 30km od autoputa E70 Beograd – Zagreb.

Kao što smo ranije pisali, kompanija može da ponudi kompletnu 3PL uslugu. Usluge skladištenja i manipulacije robom PRO-BOX Solution obavlja po najvišim logističkim standardima. Moderan WMS (Warehouse Managment System) i obučen kadar, omogućavaju im da se veoma lako i efikasno prilagode potrebama klijenata, bilo da se radi o skladištenju carinske ili komercijalne robe.

– Carinski referat na lokaciji omogućava da se carinske procedure završavaju u rekordnom roku. Osim toga, kamionski carinski parking sa tri saobraćajne trake, moderan sistem naplate, kao i više rampi za ulaz i izlaz vozila, uslovi su koji garantuju brzu manipulaciju robom bez višesatnog zadržavanja vozila – ističe direktor Borko Obućina.

Pridružite se

Saznajte prvi najvažnije vesti, budite informisani. Pridružite se našoj Viber zajednici i prijavite za newsletter.