Uvek bilo i tako će biti: omiljeni kalendar za vozače kamiona!

Obline, što više oblina, i naravno bujne grudi i lepe noge. Ove godine stiže novo izdanje legendearnog Pirelli kalendara za 2015. pod nazivom “Calendar Girls”. Fotografije zanosnih dama snimio je Steven Meisel, a kalendar je predstavljen u Milanu.

Na naslovnici je Gigi Hadid u crvenim tangama za početak. A, zatim u kalendaru slede Adriana Lima (januar), Natalia Vodjanova (februar), Džoan Smols (mart), Kendis Hufajn (april), Keroli Marfi (maj), Ana Evers (jun), Kameron Rasel (jul), Saša Lus (avgust), Keren Elson (septembar), Izabeli Fontana (oktobar), Gigi Hadid (novembar), Rakel Zimerman (decembar).

Carine Roitfeld, francuski modni urednik učinila je da devojke sa raznim dodacima i detaljima istaknu svoju senzualnost i lepo telo. Suština kalendara je ženska lepota, perfektna lica i tela.

– Ne, ne stidim se da poziram gola – kaže Kendis, bivša navijačica Annapolis (Merilend), a sada zaobljeni model.

– Stiven me čini srećnom u mojoj koži. I kada sam videla snimak, počela sam da plačem jer sam se osećala predivno – dodala je Kendis Hufajn. Meisel je kalendar radio u svom ateljeu u Njujorku, uradio ga je brzinom svetlosti za samo četiri dana i svake noći dostavljeni su pravi snimci.

– On zna šta želi – kaže Kendis. Za jedan sat smo uradili sve.

Podsetimo se da je kalendar „Pirelli“ prvi put objavljen 1964. godine, i da su se slikale skoro sve svetski poznate lepotice, piše „Grazia„.

Pridružite se

Saznajte prvi najvažnije vesti, budite informisani. Pridružite se našoj Viber zajednici i prijavite za newsletter.