Kompanija MSC na novoj adresi u Beogradu

Kompanija MSC Serbia od prošle sedmice je na novoj adresi, u Palati Beograd.

Nakon perioda značajnog rasta poslovanja, potreba za većim kancelarijskim prostorom postala je sve očiglednija. Nova kancelarija MSC Srbija će ojačati korporativni imidž MSC-a na lokalnom tržištu, olakšati komunikaciju sa klijentima i partnerima i obezbediti unapređeno radno okruženje za članove tima, navode.

Uz rast tražnje u uvozu poslednjih godina, kao i nedavna ulaganja u izvozno orijentisana preduzeća, Srbija beleži konstantan rast spoljnotrgovinske razmene. MSC je uvek na raspolaganju svojim klijentima, da podrži njihove potrebe i prati njihov rast, dodaju u toj kompaniji.

– Ovo preseljenje svedoči o rastu kompanije MSC na lokalnom tržištu. Dok ostajemo fokusirani na povećanje učešća kako u uvozu tako i u izvozu, posebnu pažnju posvećujemo razvoju novih intermodalnih rešenja za naše kupce. Takođe, naporno smo radili na tome da naš Controlled Atmosphere servis u hladnom lancu bude dostupan u Srbiji, kako bi bobičasto voće iz ovih krajeva, koje postaje svetski poznato, moglo da stigne sveže na Bliski istok i druga tržišta –  navodi Stevica Čarapić, direktor kompanije MSC za Srbiju, Crnu Goru i Makedoniju.

Nova adresa MSC Srbija je Masarikova 5, 12. sprat, Palata Beograd, 11000 Beograd, Srbija.

Za više informacija kontaktirajte tim MSC Srbija.

Izvor/foto: msc.com