Od zemlje bez izlaza na more do pomorski povezane: Kako MSC-ovo rešenje za pomorsku distribuciju osnažuje srpsku trgovinu?

U zemlji bez izlaza na more kao što je Srbija, brodski transport na kratkim udaljenostima možda ne izgleda kao najočigledniji način transporta za kupce koji žele da uvezu i izvezu svoju robu.

– Međutim, zahvaljujući MSC-ovoj širokoj lučkoj i intermodalnoj mreži, kao i našem posvećenom timu stručnjaka, olakšavamo kompanijama da se odluče za izbor mora u Evropi. MSC-u, ekspanzivne operacije i široka mreža, omogućavaju da obezbedi lokalizovanu, specijalizovanu podršku i sveobuhvatna rešenja od vrata do vrata, prilagođena specifičnim potrebama naših klijenata – kažu u kompaniji MSC.

Kao svetski lider u globalnom transportu kontejnera, MSC je posvećen pružanju usluga po meri koje odražavaju duboko razumevanje jedinstvenih zahteva brodarske industrije.

Short Sea Shipping pruža mnoge prednosti za lance snabdevanja kupaca, uključujući povećanu fleksibilnost, uštedu troškova, niži ugljenični otisak i manji rizik od krađe, oštećenja i kontaminacije.

Fokus MSC-a je briga o teretu i njegovo čuvanje.

– I na kraju, naši posvećeni stručnjaci za Short Sea su vam pri ruci, da pruže specijalističke savete i podršku za vaše potrebe za Short Sea čineći izbor mora lakšim nego ikada – navodi kompanija.

Iskoristite stručnost vodećeg evropskog tima za Short Sea i započnite svoje putovanje već danas.
Obratite se svom lokalnom stručnjaku – Mirjana Matović ili doznajte više na European & Short Sea Network | MSC

Izvor/foto: promo MSC

Pridružite se

Saznajte prvi najvažnije vesti, budite informisani. Pridružite se našoj Viber zajednici i prijavite za newsletter.