Predstavljamo vam 45HC.com – platformu za bukiranje kontejnera

U cilju da olakšamo poslovanje logističkim kompanijama, kao i malim i srednjim preduzećima, predstavljamo vam interesantnu platformu za online bukiranje kontejnera, u pitanju je 45HC.com.

Slovenačka grupa logističkih i IT stručnjaka dizajnirala je platformu za online bukiranje, a njihov cilje je da rezervacija kontejnera bude jednostavna poput bukiranja hotelske sobe.

– 45HC.com je platforma laka za korišćenje, gde je moguće  da se rezervacija završi za 60 sekundi. Ne morate biti logistički ekspert, sve što je potrebno je faktura od dobavljača. Mi nudimo dostupnost 24/7, različite prevoznike i agente na odredištu, osiguranje, praćenje pošiljke i što je najvažnije, konkurentne cene. Ono što je booking.com za rezervaciju hotelske sobe, to je 45HC.com za bukiranje kontejnera. Kada vam treba hotelska soba na sajtu booking.com softver odradi sve šta nam je ranije završavala turistička agencija. Sada nam agencija nije potrebna, već samo par klikova mišem. Kod 45HC je isto – uz par klikova, rezervacija je napravljena – kažu za PlutonLogistics u kompaniji 45HC.com.

45hc_1_190217Platformu 45HC.com je napravio Stefan Kukman, bivši menadžer prodaje u kompaniji „Kuehne Nagel“ sa više od 10 godina iskustva u logistici u kooperaciji sa IT ekspertima. On i njegov tim su pokrenuli startup projekat i već dobili nekoliko nagrada za inovaciju („Podim“, „Winter University“, „Coinvest“…).

Takođe, investitori su prepoznali potencijal i ulagali novac u kompaniju. Na početku, pokrivali su region Slovenije, ali sa razvojem žele da pokriju i Jadransku regiju, Austriju, Mađarsku i Italiju.

– Cilj je internacionalna kompanija za bukiranje transporta slična „Aliekspresu“ i „Amazonu“ kada je u pitanju prodaja – kažu nam u toj kompaniji.

Nekoliko minuta umesto 12 dana

Sada je malim i srednjim preduzećima, pokazuju istraživanja kompanije 45HC, za prevoz kontejner iz  Šangaja do skladišta u Beogradu,  potrebno u proseku 12 dana da dobiju ponudu, 22 mejla i 17 poziva da započnu transport. Bukiranje kontejnera bi trebalo da bude jednostavnije, efikasnije i efektnije.

Problemi kod standardne špedicije

Dugo vremena na odgovor

– Nedostatak transparentnosti

– Mali izbor prevoznika

– Radno vreme 9-5

– Klasični kanali komunikacije

Pridružite se

Saznajte prvi najvažnije vesti, budite informisani. Pridružite se našoj Viber zajednici i prijavite za newsletter.