Prva MSC elektronska brodska teretnica u Srbiji

Mediteranska brodska kompanija (MSC) napravila je važan korak ka digitalizaciji usluga na tržištu Srbije i regiona, pokretanjem prve elektronske teretenice (eBl) u našoj zemlji.

– U eri vođenoj brzinom i digitalnom dominacijom, transportna industrija nastavlja da se prilagođava i razvija. Za nas u kompaniji MSC, eBL predstavlja predvodnika prelaska na digitalnu dokumentaciju – poručila je kompanija u objavi na svojoj LinkedIn stranici.

– Ovaj značajan trenutak za zemlje Balkana najavljuje i sledeće korake na efikasnijem, sigurnijem i održivijem digitalnom putovanju. Radujemo se što ćemo ovde imati priliku da implementiramo još mnogo eBl – dodaje se u objavi.

Nakon nekoliko pilot-projekata izvedenih 2019. godine, podsetimo, kompanija MSC počela je da postepeno uvodi elektronsku teretnicu (eBL) u zemljama širom sveta, a sada je red došao i na Srbiju. Među najvažnijim prednostima uvođenja eBl izdvajaju se jednostavnost, ušteda, sigurnost i održivost. Više o tome možete pročitati na sajtu kompanije.

Foto: msc.com, ilustracija