Avio transport robe – „Agent Plus“ promovisao novu uslugu

„Agent Plus“, dokazan u oblasti pomorsko-rečnog transporta sa podjednakim uspehom bavi se i organizacijom avio-transporta.

Preko aerodroma u Beogradu, Zagrebu, Podgorici, Skoplju i Ljubljani, a u saradnji sa specijalizovanom mrežom agenata iz celog sveta, Agent Plus organizuje transport avio pošiljki za sve destinacije u svetu.

Ponuda avionskog transporta obuhvata i sve prateće aktivnosti za prihvat i otpremu avio pošiljki u izvozu i uvozu: pripremu potrebne dokumentacije, špediterske poslove, skladištenje i praćenje pošiljke tokom celog puta.

– Naši servisi Economy & Business air cargo bazirani su na dobroj proceni potreba klijenata uz maksimalnu optimizaciju troškova. Rado ćemo odgovriti na sve upite i dati stručnu konsultaciju, kako bi svaki naš klijent bio zadovoljan pruženom uslugom – istakao je direktor grupacije Zoran Netković.

Podsetimo, „Agent Plus“, osnovan 2007. kao pomorsko rečna agencija, danas posluje kao poslovna grupacija u 4 zemlje kroz mrežu filijala u svim važnim logističkim tačkama i graničnim prelazima. Inicijativa, stručnost i razvijanje sopstvenih servisa: za zbirne pošiljke sa Dalekog istoka, brodskih kapaciteta, dodatnih usluga za brodare na Dunavu kao i saradnja sa prestižnim transportnim kompanijama,  ekskluzivna agentura za „Maersk Line“, „Safmarine“ i „Seago Line“ za Srbiju opravdavaju vodeću poziciju ove kompanije u organizaciji svih vidova transporta robe.