Sajam transporta i logistike „Logi Trans“ od 18. do 20. novembra u Istanbulu

Ilustracija
Ilustracija

Poslovno udruženje prevoznika robe u međunarodnom drumskom saobraćaju „Međunarodni transport“ organizuje odlazak prevoznika na sajam transporta i logistike „Logi Trans“ u Istanbulu. Sajam se održava od 18. do 20. novembra 2015. godine i predstavlja kopiju minhenskog sajma transporta i logistike, u manjem obimu, navodi se na sajtu Udruženja.

Ova privredna izložba baviće se novinama iz oblasti transporta, logistike, mobilnosti, lanaca distribucije i IT sektora u transportu i logistici. Tokom trajanja sajma biće organizovane i tribine u vezi sa najnovijim trendovima, inovacijama i budućim tržištima u oblasti transporta i logistike.

U Istanbulu će biti prisutni izlagači iz različitih vidova transporta: drumski, avio, prekookeanski, železnički, a transportnim preduzećima će na ovom sajmu najatraktivnija biti mogućnost da pregovaraju sa velikim turskim logističkim sistemima i uspostave eventualnu saradnju. Svi zainteresovani mogu saznati više detalja o organizovanom odlasku na sajam u Istanbul OVDE.