TRANSPORT i LOGISTIKA: Top pet sajmova u 2018!

U Novoj godini sa novim planovima. U vašim agendama su svakako i obilasci sajmova. Donosimo vam predloge za pet sajmova u pet evropskih država.

Nemačka

Sajam Trans-Log-Intermodal biće održan 20. i 21. februara 2018. godine u nemačkom gradu Kalkar. Trans-Log-Intermodal je sajam intermodalnog transporta i logistike, IT rešenja i srodnih usluga, kao i proizvoda iz oblasti upravljanja lancem snabdevanja. To je regionalna izložba sa međunarodnim prisustvom. Na ovom sajmu se predstavljaju i međunarodni i nacionalni lideri na tržištu, kao i regionalni dobavljači iz oblasti kontejnera, rasutih roba, opšteg tereta i teškog tereta…

Francuska

Sajam SITL Europe Paris biće održan od 20. do 23. marta 2018. godine. SITL Europe  je jedno od vodećih evropskih mesta za sastanke u vezi sa  transportom i logistikom. Na raspolaganju vam je  nacionalna i međunarodna zajednica koja je uključena u pružanje logističkih usluga i transport robe. SITL Europe, takođe, uključuje i Međunarodni transportni i logistički forum, kao i nagrade za inovacije u logistici.

Rusija

Sajam TransRussia Moscow biće održan od 17. do 19. aprila 2018. godine. TransRussia je međunarodni sajam transporta, tranzita i logistike, koji se održava jednom godišnje u Moskvi. Rusija je ključno tržište za transportne usluge i transportno središte za Evroaziju. Iz tog razloga, sajam privlači svake godine vodeće profesionalce iz čitavog regiona Rusije, ZND i baltičkih država. Prikazuje čitav spektar rešenja u oblasti transporta i špediterskih usluga, opreme za transport tereta i softvera, ali se prvenstveno fokusira na usluge prevoza tereta. Nacionalni i međunarodni izlagači će predstaviti najnovija dostignuća transportnog sektora, uključujući tehnologije i usluge u oblasti logistike, proizvodnje i modernizacije vozila i građevinskih mašina i opreme za utovar i istovar u području komercijalnog i putničkog saobraćaja.

Češka

Sajam For Logistic Prague biće održan od 15. do 18.  maja 2018. godine. For Logistic je međunarodni sajam transporta, logistike, skladištenja i rukovanja tehnologijama i uslugama. To je sveobuhvatna informativna platforma za profesionalce iz ovih sektora i predstavlja najsavremeniju opremu i rešenja. Izložbu prati profesionalni program sa različitim konferencijama, seminarima i radionicama. Logistic se održava u saradnji sa For Industri, For3P i For Vaste.

Holandija

Sajam Transport & Logistics biće održan od 6. do 8. novembra u Roterdamu. Tokom vodeće izložbe Transport & Logistics, stručnjaci iz transportne i logističke industrije predstaviće svoja rešenja u cilju razmene novih trendova i razvoja.