Solun spreman za veliki sajam transporta i logistike – Preko 100 izlagača i prateće konferencije od 11. do 13. aprila

Oko 100 izlagača iz Grčke i sa celog Balkana okupiće se od 11. do 13. aprila u Solunu, na novom sajmskom događaju posvećenom transportno-logističkoj industriji – Logistics&Transports Thessaloniki Expo 2024.

Skup u organizaciji O.MIND CREATIVES, održaće se u međunarodnom izložbenom i kongresnom centru TIF HELEXPO, u okviru paviljona 8-9-10, kao i na otvorenom izložbenom prostoru.

Veliki broj izlagača, kao i stotine predregistrovanih kompanija ne samo sa Balkana već i iz drugih zemalja Jugoistočne Evrope, govori da je reč o pravom mestu na kome će se trgovina i industrija susresti sa pružaocima logističkih i transportnih usluga, kao i sa proizvođačima skladišne opreme. Takođe, podsećaju organizatori, paralelno sa sajmom planirane su i LOGI.C konferencije, na kojima je potvrđeno preko 70 govornika.

Na događaju Logistics&Transports Thessaloniki Expo 2024 očekuju vas značajni izlagači iz sektora logistike, železničkog i drumskog transporta, predstavnici luka i pomorskih kompanija, proizvođači opreme za skladišta, opreme za manipulaciju, automatizaciju, kao i ponuđači IT rešenja i komercijalnih vozila.

Uz izložbu, trodnevni događaj pratiće i LOGI.C konferencije, koje su poznate i priznate na tržištu duže od decenije. Institucije kao što su CERTH, Hellenic Logistics Company of North Greece, Međunarodni univerzitet Grčke, OPTILOG Advisory Services, Helenska federacija drumskog transporta (Hellenic Federation of Road Transports), konsultantska kuća Mentor Chain i Uprava carina Severne Grčke IAPR, organizovaće tematske panele.

Takođe, vredi napomenuti i da se paralelno sa sajmom transporta i logistike u centru TIF-HELEXPO, u paviljonikma 13 i 15, održava i Međunarodna izložba voća i povrća FRESCON.

Posetioci mogu obezbediti besplatan ulaz i pogledati raspored LOGI.C konferencija putem sajta logistics-expo.gr.

Takođe, program možete pogledati i OVDE.