Učestvujte u virtuelnim poslovnim susretima InnoTrans Business Days

Evropska mreža preduzetništva organizuje virtuelne poslovne susrete u oblasti saobraćajnih tehnologija – InnoTrans Business Days od 22. do 25. septembra ove godine.

Iako je vodeći međunarodni sajam u oblasti saobraćajne tehnologije InnoTrans, koji je trebalo da se održi u Berlinu u septembru 2020. godine, pomeren za 2021. godinu, u terminu održavanja sajma biće održani virtuelni poslovni susreti InnoTrans Business Days u okviru Evropske mreže preduzetništva. Razvojna agencija Srbije (RAS) je jedan od partnera Berlinske agencije za poslovanje i tehnologiju (Berlin Partner for Business and Technology) u organizaciji ovog događaja.

– Pozivamo sve zainteresovane domaće kompanije i organizacije da se registruju i učestvuju u ovim virtuelnim sastancima. Učešće na ovim poslovnim susretima je otvoreno za sve kompanije i organizacije iz sektora saobraćajnih tehnologija sa posebnim naglaskom na poslovanje u oblasti železničke industrije – navela je Razvojna agencija.

Osim učešća u virtuelnim susretima, učesnici će imati mogućnost da učestvuju i u virtuelnim predavanjima Business Talks.

Učešće na ovom događaju je besplatno, a samo je neophodno prijaviti se za isti do 24. septembra.

Više informacija o samom događaju, načinu prijave i do sada prijavljenim kompanijama možete pogledati OVDE.

Pridružite se

Saznajte prvi najvažnije vesti, budite informisani. Pridružite se našoj Viber zajednici i prijavite za newsletter.