Kreće treća sezona podkasta Za volanom!

Nagrađivani logistički podkast Za volanom ulazi u treću sezonu! Snimanje novih epizoda uveliko je u toku, a kao i dosada, mikrofon i reč smo dali vozačima kamiona, čije će se živopisne priče iz prve ruke uskoro naći pred publikom.

Kada smo pokrenuli prvi logistički podkast u regionu, čvrsto smo verovali da će unikatan format audio-dnevnika za volanom naći put do slušalaca. Impresivni brojevi, kao i prestižna priznanja, govore da smo bili u pravu.

Samo na našem YouTube kanalu, dosada je zabeleženo više od 25.000 pregleda epizoda, a slušamo se u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Sjedinjenim Američkim Državama, Severnoj Makedoniji…

Uoči početka nove sezone, Pluton Media našla se i među dobitnicima Disrupt Awards, a podkast Za volanom nagrađen je kao najbolja inovacija u kategoriji Agencije i Mediji u 2023. godini. Nakon priznanja koje nam je tokom prošle godine stiglo sa prestižnog međunarodnog audia festivala IFC, Disrupt Awards dolazi kao još jedna potvrda uspeha projekta.

I u trećoj sezoni, uz autentične i zanimljive priče vozača, realizovaćemo i specijalne epizode, tokom kojih ćemo sa ekspertima iz oblasti transporta i logistike razgovarati o najaktuelnijim temama.

Dok se pripremamo za novi start, epizode prve i druge sezone možete slušati bilo kojoj aplikaciji za podkaste, poput Apple ili Google Podcasts, podcast.rs i Spotify, kao i na našem YouTube kanalu.

Ukoliko želiš da i ti učestvuješ u podkastu Za volanom – popuni upitnik i prijavi se! Prijavi se OVDE.

Podršku realizaciji podkasta Za volanom daje kompanija IVECO, globalni lider u razvoju i proizvodnji širokog portfolija komercijalnih vozila.

IVECO vas poziva da se priključite ekskluzivnoj onlajn zajednici za profesionalne vozače i zaljubljenike u kamione na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK.

Do novih epizoda poslušajte drugu sezonu!

Pridružite se

Saznajte prvi najvažnije vesti, budite informisani. Pridružite se našoj Viber zajednici i prijavite za newsletter.