Neobičan transport miksera od Srbije do Nemačke – „Pali“ na 7 km do cilja!

Dvojica vozača pokušala su da iz Srbije do nemačkog grada Porta Westfalica prevezu dva miksera za beton u jednoj kamionskoj prikolici – i to im je skoro pošlo za rukom.

Neobičan slučaj dogodio se pretprošlog meseca. Saobraćajna policija Severne Rajne-Vestfalije zaustavila je u Dicenu (Dutzen) očigledno preopterećeno vozilo, budući da su policajci videli mikser kako viri iz zadnjeg dela prikolice.

Prema zvaničnom policijskom izveštaju, policajci nisu mogli da veruju svojim očima kada su izvršili pregled. Ispostavilo se da se u prikolici ne nalazi samo jedan već dva miksera.

Dvočlana posada (starosti 32 i 36 godina), ironično, već je prevalila oko 1.500 kilometara, a do konačnog odredišta ostalo im je svega 7 kilometara!

Policajci su utvrdili da je vozilo preopterećeno, predugačko, kao i da teret nije adekvatno obezbeđen. Od vozača je naplaćen, kako se navodi, “četvorocifreni depozit”. Tek nakon što je to rešeno na licu mesta i teret adekvatno pretovaren, transport je mogao da se nastavi do konačnog odredišta.

Izvor/foto: Polizei Minden-Lübbecke

  • POSLUŠAJTE PRVU EPIZODU DRUGE SEZONE PODKASTA ZA VOLANOM

Pridružite se

Saznajte prvi najvažnije vesti, budite informisani. Pridružite se našoj Viber zajednici i prijavite za newsletter.