Novi termin – ispit o profesionalnoj osposobljenosti odgovornih za prevoz tereta

Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture zakazalo je ispit o profesionalnoj osposobljenosti za lica odgovorna za prevoz tereta u drumskom saobraćaju za 16. oktobar 2020. godine u prostorijama Saobraćajnog fakulteta univerziteta u Beogradu, Ulica vojvode Stepe br. 305, sa početkom u 9:00 časova za prvi deo ispita, odnosno sa početkom u 12:00 časova, za drugi deo ispita.

Zbog ograničenih kapaciteta, mogućnost učešća na ispitu imaju kandidati koji su za otkazani ispit (15.07.2020. godine) prijavili svoje prisustvo i imaju kompletirane zahteve za polaganje ispita.

U slučaju neopravdanog neizlaska na ispit, smatraće se da kandidat nije položio ispit. Kompletno obaveštenje MGSI možete pogledati OVDE. 

Na sajtu Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture dostupan je i spisak relevantnih relevantnih propisa iz oblasti sadržanih u Programu za sprovođenje ispita o profesionalnoj osposobljenosti, kao i ispitna pitanja od kojih će dvadeset biti izabrano za prvi test.

Pripremna nastava

Centar za stručno osposobljavanje u transportu Udruženja za saobraćaj Privredne komore Srbije zakazao je novi termin pripremne nastave za polaganje ispita o profesionalnoj osposobljenosti lica odgovornih za prevoz tereta.

Novi termin pripreme za polaganje ispita je 13. i 14. oktobar 2020. godine, Resavska 15, sala na 2. spratu, 10–16 časova. Elektronska prijava za obuku – pripremu za polaganje ispita može se izvršiti OVDE. Dodatne informacije mogu se dobiti putem elektronske pošte centarzaobuku@pks.rs ili telefonom na 011 3300 985 (Nebojša Jevtić) ili 011 3304 589 (Tatjana Mihajlović), prenosi Kancelarija Ivanović.

 

 

Pridružite se

Saznajte prvi najvažnije vesti, budite informisani. Pridružite se našoj Viber zajednici i prijavite za newsletter.