„Gebruder Weiss“ nastavlja ekspanziju – Otvoren novi logistički centar u Nišu

U sedištu Nišavskog okruga i najvećeg grada u jugoistočnoj Srbiji, kompanija „Gebruder Weiss“ otvorila je novi logistički centar. Kako je saopšteno, nove kancelarije pružaju dovoljno prostora za prošireni tim, a moderan logistički i skladišni centar omogućava odlične uslove skladištenja i transporta robe.

Eksperti transporta i logistike, pored međunarodnog drumskog transporta robe i logistike, pomorskog i avionskog transporta robe, nude i usluge skladišne logistike i distribucije robe na domaćem tržištu.

– Tendencija rasta kompanije „Gebruder Weiss“ u Srbiji je nastavljena i u ovoj godini. Otvaranjem logističko-distributivnog centra u Nišu, dodatno se učvršćuje pozicioniranost kompanije Gebruder Weiss kao nezaobilazne tačke na važnom saobraćajnom čvorištu na Balkanu. Naš kompetentni tim pruža klijentima logistička rešenja po meri. Iz našeg novog centra na jugu Srbije, svakodnevno se uz najniže troškove i tačno na vreme dostavlja roba krajnjim korisnicima – izjavio je Nenad Petković, direktor operacija u kompaniji „Gebruder Weiss“.