Logistika i RAD OD KUĆE – rešenje za vanredne situacije

Kompanija Timocom proširuje pristup berzi tereta i skladišnih prostora u Evropi. Klijenti sada mogu organizovati logistiku u režimu rada od kuće, a IP ograničenja su do daljnjeg ukinuta.

Širom Evrope, potreba za logističkim uslugama je izuzetno velika, dok istovremeno mnoga preduzeća moraju da pređu na rad od kuće.

– Želimo da damo svoj doprinos da se i u uslovima vanredne situacije sačuva lanac snabdevanja – kaže direktor kompanije Timocom Tim Thiermann, dodajući da je mogućnost prelaska na rad od kuće već iskoristilo više od 5.000 korisnika. 

Zbog ogromne tražnje, Timocom sada pojačano nudi ovu uslugu. Sa postojećim sredstvima, procesima i sistemima logističke branše, postoje mogućnosti da se nezavisno od lokacije brzo pronađe rešenje kada se mora prevesti teret ili uskladištiti roba.

Nakon provere i izmenom svoje licence u vezi sa IP, klijenti od sada mogu upravljati svojim transportnim i logističkim poslovima i od kuće, odnosno nezavisno od mesta gde se nalaze. Osim toga, Timocom otvara svoju mrežu sa više od 43.000 preduzeća za sve one kojima trenutno nedostaje fleksibilna mreža transportnih i logističkih partnera, kako bi klijente i dalje mogli da što pre snabdevaju neophodnim dobrima.

Novi klijenti koji se sada prijave, mogu da koriste sistem Timocom-a tokom celog sledećeg kvartala bez naknade i bez ugovorne obaveze. Upravo kod kratkoročnih uskih grla, prekida u snabdevanju ili u slučaju potrebe za skladišnim prostorima, tako se mogu brzo pronaći zamene iz već postojeće mreže klijenata.

Na Timocom platformi se dnevno postavi i obradi do 750.000 ponuda tereta i tovarnog prostora širom Evrope. Osim toga, na berzi skladišta je raspoloživo više od 7.000 logističkih i skladišnih prostora.

– U ovoj situaciji su potrebna jednostavna i neposredna rešenja koja doprinose da se osigura nastavak logističkog snabdevanja – kaže Thiermann.

Više informacija potražite na www.timocom.rs/we-trust-in-logistics.

Pridružite se

Saznajte prvi najvažnije vesti, budite informisani. Pridružite se našoj Viber zajednici i prijavite za newsletter.