Nova kancelarija kompanije „Milšped“ u Sloveniji

Kompanija „Milšped“ je objavila da od 1. avgusta 2016. posluje u  kancelariji za carinsko posredovanje u Ljubljani u okviru BTC Carinske zone.

„Milšped Slovenija“ sa otvaranjem nove kancelarije počinje  samostalno pružanje kompletnog carinskog konsaltinga, carinskog skladištenja i svih carinskih usluga za svoje klijente.

Otvaranjem carinske kancelarije zaokružiće ponudu, od međunarodnog i domaćeg transporta sa svojom i podizvođačkom flotom, do skladištenja i distribucije. Klijentima će biti na raspolaganju i javno carinsko skladište veličine 1.700 m2 u Grosuplju, objavio je „Milšped“.

Klijenti će na taj način dobiti mogućnost carinjenja robe u svim carinskim ispostavama u Sloveniji, odnosno u poslovnicama u Kopru i Ljubljani, sve neophodne bankarske garancije za carinske i poreske obaveze, kao i tranzitne bankarske garancije.

Velika prednost novootvorene kancelarije, kako je navedeno, je i veza sa ostalim „Milšped“ ispostavama širom Balkana, uz pomoć koje pružaju kompletnu ponudu svojim klijentima na nivou regiona.