„Milšped“ otvorio novo skladište u Krnješevcima – Objekat površine 17.000 m2 raspolaže sa 20 utovarno-pretovarnih rampi

Kompanija „Milšped“ otvorila je  novo skladište u Krnješevcima, u koje je uložila 8 mil EUR. Skladište ima ukupnu površinu od 17.000 m2, raspolaže sa 20 utovarno-pretovarnih rampi i uz kompletnu saobraćajnu infrastrukturu omogućava klijentima da iskoriste sve prednosti modernih skladišnih rešenja na izvanrednoj lokaciji. U sklopu 17.000 m2 skladište ima i 2.000 m2 kancelarijskog prostora što će obezbediti brzu uslugu i efikasno poslovanje zaposlenog osoblja i klijenata, navela je ta kompanija u saopštenju.

Kada je reč o ekološkim aspektima i brizi za životnu okolinu, treba reći da novo skladište poseduje sisteme za prečišćavanje otpadnih i zauljenih voda, kao i reciklažno dvorište za tretiranje neopasnog otpada koji nastaje u procesu rada.
Novo skladište je počelo da radi 10. oktobra 2013. godine, a kako je najavio Nebojša Iković, vlasnik kompanije „Milšped“, uskoro možemo da očekujemo nova proširenja kapaciteta kao i otvaranje Milšpeda Hrvatska i Milšpeda Albanija.

„Milšped“ grupa trenutno posluje kroz više pravnih lica, a to su : „Milšped“, „Milšped AML“, „Milšped Nekretnine“, „Milšped Mercurio“, „Milšped Montenegro“ i „Milšped Slovenija“.