„Nelt“ u Sarajevu uvećava kapacitete za 5.000 paletnih mesta

U toku je izgradnja Hale 2 regalno-ambijentalnog tipa u kompaniji „Nelt“ u Sarajevu. Ovom investicijom od 4 mil EUR, „Nelt“ planira da uveća kapacitete za 5.000 paletnih mesta. Površina novog skladišta će biti 3.700 m2 sa dodatnih 1.400 m2 kancelarijskog prostora. Završetak radova se očekuje na proleće 2019.

Planirana je i ekstenzija od 700 m2 za polično skladištenje i VAS usluge koje je „Nelt“ razvio za klijente. Reč je o uslugama za doradu i prilagođavanje pakovanja svih asortimana roba široke potrošnje, prehrambenih, farmaceutskih proizvoda kao i tehničkih proizvoda – prepakivanje, obeležavanje, formiranje komercijalnih pakovanja, pravljenje promotivnih i akcijskih setova. Sva postojeća tehnologija i standardi koji se primenjuju u „Nelt“-u će biti implementirani i u novom skladištu.

– Najsavremenija tehnologija i softveri za upravljanje logističkim procesima koje smo uveli omogućavaju nam da odgovorimo na sve zahteve klijenata. Raznovrsnost industrija iz kojih dolaze naši ključni korisnici zahtevaju specifičnosti u logističkim procesima za koje smo razvili jedinstvena rešenja – navode u kompaniji „Nelt“.

Podsetimo, „Nelt“-ovu trenutnu infrastrukturu u Bosni i Hercegovini čini 2.000 m2 kancelarijskog i 7.500 m2 skladišnog prostora u ambijentalnom, hlađenom i smrznutom režimu. U Bosni i Hercegovini pored Sarajeva, postoje distributivno-logistički centri u Bijeljini i Banjaluci koji, uz cross dock u Mostaru, koji omogućavaju da se ostvari više od 20.000 isporuka mesečno na teritoriji cele BiH.

Pridružite se

Saznajte prvi najvažnije vesti, budite informisani. Pridružite se našoj Viber zajednici i prijavite za newsletter.