PREDSTAVLJAMO najvažnije teme konferencije „Transport i logistika: U srcu privrede”

Konferencija „Transport i logistika: U srcu privrede” biće održana sutra, 26. oktobra, u Privrednoj komori Srbije u Beogradu. Konferenciju u partnerstvu organizuju Udruženje italijanskih industrijalaca – Konfindustrija Srbija, Privredna komora Srbije, Slovenački poslovni klub i Hrvatska gospodarska komora.

Ovaj događaj okupiće veliki broj govornika iz Srbije i Evropske unije, a teme su raspoređene u 4 panela. Posle svečanog otvaranja i uvodnog dela, na konferenciji će se pričati o temi – Moć partnerstva: “OD LUČKIH OPERACIJA DO E-TRGOVINE” Razmatranje poslovnih šansi. 

PROMENE KORAKA ZA EKONOMSKI RAST: “Oživljavanje potencijala sektora transporta i logistike” je tema prvog panela.  O revoluciji u logistici i snazi veštačke inteligencije govoriće Vladimir Babić, generalni direktor, DAMIBA GROUP. Tema drugog panela je UMREŽAVANJE U SVAKOM PRAVCU: Intermodalni i unutrašnji integrisani transport – ključ za poslovanje.

O izazovima u pronalaženju kvalifikovanih kadrova govoriće Išil Čajirli Ketendži, marketing lider & konsultant za raznolikost, jednakost i inkluziju.

NAVIGACIJA U LANCU SNABDEVANJA I LOGISTIKE: Strategije za optimizaciju skladišnih i logističkih operacija je tema trećeg panela.  Na četvrtom panelu biće reči o temi OLAKŠICE U TRGOVINI I TRANSPORTU: Od papirologije do digitalizacije, modernizacija trgovine i transportnih procesa.

Paralelno sa panelom 3, u sali 2,  u prizemlju PKS, biće održan Okrugli sto UVOĐENJE ŽENA U UPRAVLJAČKE STRUKTURE LOGISTIKE: Zašto je to važno?

Kompletan program konferencije pogledajte OVDE

Ne propustite priliku da budete deo ovog važnog događaja, prijavite se putem LINKA

Pridružite se

Saznajte prvi najvažnije vesti, budite informisani. Pridružite se našoj Viber zajednici i prijavite za newsletter.