PREDSTAVLJAMO: NOVI logistički centar u Šimanovcima (FOTO)

U poslovnoj i industrijskoj zoni Šimanovci otvoren je novi logistički centar. Moderan, višefunkcionalni objekat sadrži skladišni i kancelarijski prostor, zatim sistem za pretakanje cisterni, kao i vagu za merenje. Iza ovog projekta stoji kompanija Logistic Team Sekulić, koja već nekoliko decenija uspešno posluje u oblasti logistike i transporta.

Nedavno smo obišli novi kompleks. Saznali smo da je kapacitet visokoregalnog magacina 3.900 paletnih mesta, a u tom objektu mogu da se smeste ili skladište hrana životinjskog porekla, stočna hrana, hrana za kućne ljubimce, alat i lekovi. Takođe, postoji i rešenje za skladištenje ADR robe klase 3 (sa tačkom paljenja iznad 60 stepeni), klase 8 i klase 9.

– Za sve pomenute kategorije, imamo rešenja za skladištenje u našem magacinu – objašnjavaju naši domaćini i dodaju da imaju i carinsko rešenje, koje se odnosi na kompletan magacin za robu koja je pod carinskim nadzorom.

Dodatne usluge

Cilj i moto kompanije Logistic Team Sekulić je 4P – „Pouzdan Partner – Pravi Partner“.

– Svojim partnerima želimo da omogućimo kompletan fokus na osnovnu delatnost, bilo da je u pitanju proizvodnja ili prodaja, i da preuzmemo sve aktivnosti logističke podrške kako bismo zajedničkim snagama postigli glavni cilj – zadovoljstvo krajnjeg potrošača. Odluku o ovakvom koraku diktirali su savremeni svetski trendovi, koji govore u prilog specijalizacije kompanija.

U skladu sa trendovima u savremenoj logistici i odgovarajući na potrebe klijenata, Logistic Team Sekulić razvio je i niz dodatnih usluga.

Kada je reč o uslugama koje nudimo van skladištenja, izdvojili bismo ručni utovar-istovar vozila, deklarisanje, pretakanje cisterni, merenje na vagi do 60 tona, kao i izdavanje kancelarijskog prostora, navode naši sagovornici.

Kancelarije

U sastavu logističkog objekta na raspolaganju je 500 kvadrata kancelarijskog prostora. U pitanju su različite strukture kancelarija, modernog dizajna i klimatizovane, sa velikim prozorima i mnogo svetlosti. Zakupcima je obezbeđen i internet i telefon.

Pretakanje cisterni

Usluga pretakanja cisterni u manja pakovanja jedinstvena je na tržištu i za njom postoje značajne potrebe u industriji. U ovom logističkom centru, ne samo da se tečnost može pretočiti, već se takva roba na istom mestu može i skladištiti.

Možemo ponuditi pretakanje cisterni u manja pakovanja, kao što su IBC kontejneri i burići, a isto tako i pretakanje iz IBC kontejnera u buriće. Pretakanje radimo na posebnoj i odobrenoj lokaciji iza magacina, koja je napravljena isključivo kao pretakalište sasvim potrebnim dozvolama i uzemljenjem, navode naši sagovornici.

Kako bi se sve završilo na jednom mestu, uz uslugu pretakanja Logistik Team Sekulić može obezbediti da roba potom bude paletizovana, deklarisana, ustrečovana i uskladištena u njihovom logističkom centru.

Pogledajte fotogaleriju

Lokacija

Naselje Šimanovci u opštini Pećinci poznato je kao veliki industrijski centar. Šimanovci se nalaze na desetak kilometara od ulaza u Beograd i 12 kilometara od Aerodroma Nikola Tesla. Zona je povezana sa autoputem E70, koji je evropski put klase A.

Za više informacija

Logistic Team Sekulić doo Šimanovci
Vuka Karadžića 12,
22310 Šimanovci
Kontakt telefon: 022/215-60-30

Podeli na društvenim mrežama: