Slavimo 7. rođendan!

Ovo je naša priča koja živi punih sedam godina! Informacije za poneti za industriju u pokretu!

📣📣📣 Dobar dan, dobri ljudi! Samo kod nas informacije za poneti! Možete ih čitati od kuće, na poslu, na putu… Svakog dana u bilo koje vreme! 

Kada smo kreirali platformu 2013. godine, tragali smo za rešenjem da putem različitih digitalnih kanala svaka važna informacija stigne do svih učesnika na tržištu dostave robe, bilo da su to transportne i logističke kompanije ili one koje robu imaju.

Broj godina i svakodnevni rast posećenosti i uticaja govore da je rešenje izuzetno dobro prihvaćeno. Danas PlutonLogistics platformu čine – portal, dva newsletter-a, stranice na društvenim mrežama i Viber zajednica. Prihvaćeni smo i čitani u celom regionu.

Krajem godine smo odlučili da kvalitetno i stabilno postavljeni temelji dobiju nadogradnju. PlutonLogistics platforma je postala deo firme Pluton Media d.o.o. sa značajnim kadrovskim pojačanjem i jasno definisanim ciljevima i rezultatima.

  • Širi pristup temi sa većim brojem objava
  • Ekskluzivni sadržaj
  • Regionalna pokrivenost
  • Negovanje i interakcija sa mlađom publikom
  • Razvoj rubrike Karijera sa oglasima za posao

Iako je ova godina bila teška, da teža ne može biti, odlučili smo da nema predaje!

Tokom prvog udara korona krize u „kućnoj atmosferi“ ispratili smo sve procedure, promene u državnim politikama, kao i rešenja za nesmetan transport robe. U tom periodu čitanost je dostizala i 200.000 pregleda mesečno. Dobili smo i zahvalnicu za spremnost da svoje znanje, resurse i inovativne ideje stavimo na raspolaganje Republici Srbiji u cilju sprečavanja širenja i suzbijanja zarazne bolesti Covid 19.

Još jedno veliko priznanje za naš rad i doprinos stiglo je sa Saobraćajnog fakulteta u Beogradu. U monografiji povodom 70 godina rada Saobraćajnog fakulteta Univerziteta u Beogradu, PlutonLogistics se našao među prijateljima i partnerima te najznačajnije visokoškolske ustanove saobraćajne struke u Jugoistočnoj Evropi.

Kad već ne možemo da biramo prilike u kojima ćemo raditi i živeti, naša rođendanska krilatica ove godine je „Možda će i biti lepših vremena ali ovo je naše“.

Veliku zahvalnost dugujemo našim čitaocima, kompanijama koje su nam ukazale poverenje, naučnoj zajednici koja nas podržava, kao i svakom pojedincu u našem timu!

Kako bismo bili još bolji, pošaljite nam svoje ideje, sugestije i savete na office@plutonlogistics.com – biće nam čast da ih prihvatimo!

Svako dobro i živeli!

Pridružite se

Saznajte prvi najvažnije vesti, budite informisani. Pridružite se našoj Viber zajednici i prijavite za newsletter.