„Transfera“ predstavila uslugu „TS- Atomotive“ namenjenu automobilskoj industriji

Kompanija za međunarodni transport i logistiku „Transfera“, predstavila je veoma interesantnu uslugu „TS- Atomotive“ namenjenu automobilskoj industriji.

Kako je navela ta kompanija, u nameri da odgovore na  trendove „Just in Time“ i „Just in Sequence“, ponudili su novu uslugu koja  obuhvata: uvek dostupna brza vozila u drumskom transportu, sa mogućom udvojenom posadom kao i charter cargo letove za tzv. panic shipments – hitne pošiljke.

„TS-Automotive“ obuhvata i pojednostavljene carinske procedure, kućno carinjenje robe i kao, unapređenu, jednu od redovnih usluga kompanije „Transfera“ – dnevni status pošiljke od 1 do 24 puta. Formiran je poseban „Automotive Team“ unutar kompanije, na raspolaganju klijentima 24/7.

Više informacija o ovoj usluzi pročitajte na kompanijskom sajtu.

Zašto je ova usluga veoma interesantna i aktuelna?  Iz jednostavnog razloga – za kompanijom „Fiat“ došao je veliki broj autokomponentaša, a te kompanije zapošljavaju nekoliko desetina hiljada ljudi i gotovo sva proizvodnja ide u izvoz. Među 15 najvećih izvoznika, četiri su iz autoindustrije, a ostvaruju oko 1,5 mlrd EUR izvoza.

 

Pridružite se

Saznajte prvi najvažnije vesti, budite informisani. Pridružite se našoj Viber zajednici i prijavite za newsletter.