Veliko interesovanje za smotru logistike u Solunu – Logistics&Transports Thessaloniki Expo 2024.

Pripreme za prvi sajam logistike u Solunu su u jeku, a interesovanje špeditera i logističkih kompanija za učešće raste kako se približava termin ove međunarodne izložbe. Kompanija O.MIND CREATIVES organizuje od 11. do 13. aprila novi sajamski događaj za sektor logistike i transporta – Logistics&Transports Thessaloniki Expo 2024.

Ova manifestacija, čiji je PlutonLogistics medijski partner, okupiće u Međunarodnom izložbenom centru u Solunu (TEF-HELEXPO) transportno-logističke kompanije, predstavnike luka i špedicija, drumske i železničke prevoznike, proizvođače skladišne opreme, dizalica, regala, rešenja za automatizaciju, softverskih rešenja, kao i proizvođače komercijalnih vozila.

Iz kompanije navode da će ovaj događaj biti mesto susreta trgovine i privrede severne Grčke i kompanija sa Balkana.

Značajni izlagači, koji dolaze iz sektora transporta i logistike, luka i špedicije, železnice i drumskog transporta, preduzeća za skladištenje opreme, mašine za dizanje i automatizaciju, IT tehnologije kao i komercijalna vozila, obezbedili su svoje izložbeno prisustvo na  Logistics&Transports Thessaloniki Expo 2024.

Manifestaciju će podržati i konferencijski brend LOGI.C., koji je već dobro poznat, jer posluje na tržištu duže od jedne decenije. Značajan broj privrednika iz Grčke i drugih balkanskih zemalja, komora, strukovnih udruženja i države izrazio je interesovanje za ovu novu manifestaciju i namerava da učestvuje, osnažujući tako značajan događaj koji će se održati u Solunu.

Biće organizovani i tematski paneli u okviru LOGI.C konferencije. Učesnici će biti CERTH, Hellenic Logistics Company of North Greece, Međunarodni univerzitet Grčke, OPTILOG Advisory Services, Helenska federacija drumskog transporta (Hellenic Federation of Road Transports), konsultantska kuća Mentor Chain i Uprava carina Severne Grčke IAPR.

Kompanija O.MIND CREATIVES ima 20 godina iskustva u organizovanju izložbi, a specijalizovana je za oblast komunikacija u industriji lanca snabdevanja. Od 2007. u Atini organizuju uspešan događaj Supply Chain&Logistics, a takođe su i izdavači renomiranog časopisa Market Supply Chain & Logistics.

Posetioci mogu obezbediti besplatan ulaz i pogledati raspored LOGI.C konferencije na sajtu logistics-expo.gr.