„Transfera“ započela saradnju sa Evropskom bankom za obnovu i razvoj

Kompanija „Transfera“ otpočela je saradnju sa Timom za podršku malim i srednjim preduzećima Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD) kroz savetodavni projekat Razvoj poslovnih procesa, čiji je cilj mapiranje i optimizacija procesa u okviru kompanije.

Uz pomoć stručnih konsultanata, formiran je i akcioni plan poboljšanja performansi „Transfera 2020“ koji će, kako navodi kompanija, u narednom periodu unaprediti sve usluge koje „Transfera“ pruža i kreirati dodatnu vrednost za korisnike usluga te kompanije.

– Posle uspostavljanja standarda kvaliteta i sertifikacije koju je sproveo SGS, formiranja organizacione strukture i sistematizacije radnih mesta u saradnji sa Fakultetom organizacionih nauka i implementacije softverskog rešenja u kooperaciji sa kompanijom M&I, uspostavljanje saradnje sa EBRD-om predstavlja logičan korak na razvojnom putu kompanije „Transfera“. Drago nam je da je Evropska banka za obnovu i razvoj prepoznala potencijal „Transfere“ i da ćemo imati snažnog partnera na projektu koji će rezultovati unapređenjem naših usluga, a na kraju i većim zadovojstvom klijenata – rekao je Zoran Vranješ, menadžer razvoja u kompaniji „Transfera“.

Pridružite se

Saznajte prvi najvažnije vesti, budite informisani. Pridružite se našoj Viber zajednici i prijavite za newsletter.