„Alti Logistika“ dobitnik nagrade Brend Leader Award 2018 u oblasti transporta i logistike

Kompanija „Alti Logistika“ učestvovala je na konferenciji „Transport i logistika Jugoistočne Evrope i Dunavskog regiona“ u Beogradu. Ova manifestacija tradicionalno okuplja predstavnike relevantnih javnih institucija iz regiona i Evropske unije, međunarodnih transportnih organizacija i transportnih kompanija, i u okviru aktuelnih tema omogućava svim akterima razmenu iskustava i diskusiju.

Obraćajući se prisutnima, generalni direktor Nikola Jevtić je izjavio da se „posle dve godine postojanja, Alti Logistika pozicionirala na tržištu kao organizacija koja pruža vrhunsku uslugu kako mikro, malim, srednjim, tako i velikim domaćim i stranim preduzećima“.

Jevtić je podsetio da „Alti Logistika“ pruža svojim poslovnim partnerima kompletnu logističku podršku, putem organizacije međunarodnog i domaćeg transporta, carinskog zastupanja, skladištenja i distribucije.

– Takođe, želim da naglasim da je „Alti Logistika“ omogućila svim poslovnim partnerima nesmetan drumski transport prema svim državama Zapadne i Istočne Evrope, uključujući i zemlje bivšeg SSSR-a i Tursku. Radi kvalitetnije usluge i saradnje sa poslovnim partnerima, na raspolaganju imamo vozila nosivosti od 1.200kg do 24 tone – dodao je Nikola Jevtić.

Ovakav pristup „Alti Logistike“, stalna briga o kvalitetu, ostvarivanje obostranog zadovoljstva u poslovima u kojim su angažovani, doprineo je portfoliu od preko 500 poslovnih partnera i saradnji sa više od 250 dobavljača.

„Alti Logistika“ je prepoznata i kao “lider u postavljanju novih standarda u kvalitetu, poznata po svojoj profesionalnosti, pouzdanosti, konkurentnosti”, te je i ove godine nagrađena priznanjem „Brand Leader Award„.

Pridružite se

Saznajte prvi najvažnije vesti, budite informisani. Pridružite se našoj Viber zajednici i prijavite za newsletter.