„Kuehne+Nagel“ i „Airbus“ proširuju svoje logističko partnerstvo

Proizvođač aviona „Airbus“ obnovio je ugovor „Lead Logistics Provider“ sa kompanijom „Kuehne + Nagel“ do 2016, objavljeno je na zvaničnom sajtu kompanije „Kuehne + Nagel“.

Kako je saopšteno, „Kuehne + Nagel“ će nastaviti da upravlja kompletnom proizvodnom logistikom „Airbus“-a u Francuskoj, Nemačkoj, Španiji, Velikoj Britaniji i Kini za sve programe aviona.

Kompanija će dodatno unaprediti operativne procese za povećanje efikasnosti lanca snabdevanja. Kao jedan od lidera na tržištu aviologistike, „Kuehne + Nagel“ je pružao logističke usluge od 2003, a od 2008. je provajder logističkih usluga svih evropskih proizvodnih logističkih operacija za „Airbus“ . Tokom poslednjih godina, obim aktivnosti i geografski opseg se konstantno povećavaju.

Sveobuhvatan paket usluga „Kuehne + Nagel“ za „Airbus“-a sastoji od svih standardnih logističkih aktivnosti, kao što su- prijem robe, kontrola kvaliteta, skladištenje…. Pored toga, „Kuehne + Nagel“ je proširio svoj portfolio usluga sa dodatom vrednošću preuzimanjem zadataka koji nisu direktno vezani za „Airbus“-ovu osnovnu delatnost.

Pridružite se

Saznajte prvi najvažnije vesti, budite informisani. Pridružite se našoj Viber zajednici i prijavite za newsletter.