Preduzeće „Interšped-B“ dobilo dozvolu za obavljanje zemaljskog opsluživanja robe i pošte na Aerodromu „Nikola Tesla“

Interšped-B„, preduzeće za međunarodnu i unutrašnju špediciju i transport robe, rešenjem Direktorata za civilno vazduhoplovstvo Republike Srbije, dobio je 9. maja 2016. godine dozvolu za obavljanje delatnosti zemaljskog opsluživanja robe i pošte na Aerodromu „Nikola Tesla“ u Beogradu.

„Interšped-B“ se pored špediterske delatnosti bavi i avio-transportom robe, a već 17 godina zastupa u svojstvu „General Sales and Services Agent“ za Srbiju i Crnu Goru renomiranu nemačku avio-kompaniju „Lufthansa Cargo“.

Po rečima Air Cargo Managera kompanije „Interšped-B“ Emira Haznadarevića, dozvolom koju je izdao Direktorat, „Interšped-B“ kompletira svoj delokrug rada i sa poslovima „handlinga“, odnosno zemaljskog opsluživanja robe i pošte na svim letovima „Lufthansa Cargo“ i „Austrian Airlines“.

– Veliko je zadovoljstvo, kao generalni zastupnik, prezentovati jednu od najboljih i najvećih avio kompanija na svetu. Rezultati rada kao i finansijski pokazatelji naše kompanije na globalnom nivou svrstavaju nas u sam vrh najuticajnijih privrednih društava iz naše branše, što dokazujemo brojnim sertifikatima i odličnim ocenama kao što su: AA Bonitetna izvrsnost, BB veoma dobar bonitet, ISO 9001:2008 – kaže Emir Haznadarević i dodaje da je siguran da će i dozvola Direktorata za civilno vazduhoplovstvo u budućnosti još više doprineti uspešnosti i razvoju kompanije „Interšped-B“.

Izvor: eKapija

Pridružite se

Saznajte prvi najvažnije vesti, budite informisani. Pridružite se našoj Viber zajednici i prijavite za newsletter.